Шон Стрикланд се върна на пътя на победите в клетката

...
Шон Стрикланд се върна на пътя на победите в клетката
Коментари Харесай

Шон Стрикланд надигра Насурдин Имавов на UFC Fight Night 217

Шон Стрикланд се върна на пътя на успехите в клетката на UFC.

Опитният ММА деец от Съединени американски щати се изправи против Насурдин Имавов в основната борба на събитието UFC Fight Night 217, което се организира в Лас Вегас. Шон одобри борбата с малко предупреждение и тя се организира в полутежка категория.

В първата половина на първия рунд Имавов изглеждаше по-добре в стойка. Това обаче се промени, откакто Стрикланд не спираше да пресира и да намира задачата. Шон не спираше да пресира и да точкува, което очевидно му завоюва този рунд.

Във втория рунд Стрикланд продължава да дебне, а Имавов не е доста деен. Кратък клинч, където Шон вкарва удари. В този рунд Стрикланд означи срутване, с което не реализира нищо. Двамата размениха няколко попадения. Клинч в края на рунда от Стрикланд, който продължи да наподобява по-добре.

В третия рунд двамата размениха крошета в стойка. Джаб от Имавов, след което ритник в тялото от Стрикланд. Шон вкарва удари, а Имавов е въздържан цели 30 секунди. Той опита срутване, само че никакъв късмет. До края на рунда Шон пресира и вкарва повече удари.

В последните два рунда Шон беше с една концепция по-добър. Имавов просто не можеше да го затрудни. Насурдин не сподели предпочитание за победа в тази борба. В края на срещата Шон имаше повече маркирани удари, както и над 4 минути надзор в клинча.

View this post on Instagram
A post shared by UFC (@ufc)

Битката стигна до решение, което беше в интерес на Стрикланд - (49–46, 49–46, 48–47). С тази победа Шон стопира серия от 2 следващи загуби. Имавов от своя страна се разделя с 2 следващи победи.

В изявлението след борбата Стрикланд се извини на почитателите и даде обещание по-атрактивни срещи в бъдеще.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР