Шон Стрикланд не е съгласен с това, което се случи

...
Шон Стрикланд не е съгласен с това, което се случи
Коментари Харесай

ММА боец към трансджендър: Изчезвай от женския ММА! Страхливец!

Шон Стрикланд не е склонен с това, което се случи преди няколко дни. Алана Маклафлин е роден мъж, само че става жена и предишния уикенд дебютира при дамите в ММА. Алана се би със Селин Провост на ММА галавечер във Флорида и завоюва със събмишън във втория рунд, написа mma.bg.

Маклафлин е някогашен член на специфичните сили на американската войска. Много хора считат, че би трябвало да има обособени категории единствено за трансджендъри, тъй като не е почтено човек, който е бил мъж, да стане жена и да се бие с дами.

Стрикланд изригна в обществените мрежи по адрес на Маклафлин и го дефинира като страхливец. Шон счита, че може да си смениш името и пола, само че щом си се родил с топки, тогава си оставаш мъж.

Ето какво още написа Стрикланд;

" Може да си смениш името и да се наречеш жена, само че все пак към момента си шибан мъж. Изчезвай от женския ММА! Страхливец!. Това е повода атлетическите комисии да са безполезни.

Аз считам себе си за типичен феминист. Ако твоята вяра и държавно управление имат друг стандарт за дамите, тогава не съм окей с това.

Щом си се родил с топки, тогава си мъж. Aко си се родил с яйчници, тогава си жена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР