Шон Пен показва подкрепата си за Украйна, споделяйки, че е

...
Шон Пен показва подкрепата си за Украйна, споделяйки, че е
Коментари Харесай

Звучи невероятно, но Шон Пен е обмислял да вземе оръжие и да се бие за Украйна

Шон Пен демонстрира поддръжката си за Украйна, споделяйки, че е мислил съществено да се включи в бойните дейности. След като прекара месеци в документиране на войната, 61-годишният артист признава пред списание Hollywood Authentic, че неотдавна е мислил да се бие от името на Украйна.

„ Ако сте били в Украйна, това да се включите в борбата би трябвало да ви е минавало през мозъка “, сподели той в изявлението, оповестено в събота.

„ И ти си мислиш кой век е това? Защото оня ден бях на бензиностанцията в Брентууд и в този момент си мисля да подвигна оръжие против Русия? Какво, по дяволите става? “, добави той.

В края на февруари Пен пътува до Украйна, с цел да работи по собствен документален филм за политическото напрежение, отразяващ нашествието и войната.

„ Единствената допустима причина да остана в Украйна по-дълго би била да държа пушка, евентуално без бронежилетка, тъй като като чужденец бих желал да дам тази бронежилетка на един от цивилните бойци които нямат или на войник с повече умения от мен, или на по-млад мъж или жена, които биха могли да се бият по-дълго ", споделя звездата пред Hollywood Authentic.

Пен разяснява и срещата си със Зеленски, а в думите му се вижда, че украинският водач е спечелил благосклонностите и възхищението му...

„ Направи ми усещане, че в този момент гледах човек, който знаеше, че би трябвало да се издигне до най-високото равнище на човешка храброст и водачество. Мисля, че разбра, че е роден за това ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР