Шон Пен никога не се е притеснявал да казва какво

...
Шон Пен никога не се е притеснявал да казва какво
Коментари Харесай

Шон Пен: Днешните мъже са много женствени

Шон Пен в никакъв случай не се е тормозил да споделя какво мисли и постоянно се е славел като човек, който не се церемони изключително.

Точно това безогледно и до болежка искрено държание показва артистът пред Independent, където по време на изявление изрази мнението си за мъжете и мъжествеността. Според него мъжете в наши дни са станали прекомерно женствени.

По думите му светът е очевидец на това по какъв начин гени на страхливци карат от ден на ден мъже да събуят дънките си и да облекат пола, като претендират, че това е мощ.

" Не считам и в никакъв случай не съм считал, че да си недодялан, безсърдечен или да проявяваш пренебрежение към дамите има нещо общо с мъжествеността.

Но не мисля, че за да бъдем обективни към дамите, би трябвало да се трансформираме в тях ",

изрича мнението си Шон Пен, като добавя, че мъжете в наши дни са станали диво феминизирани.

Освен за мъжествеността, Шон Пен още веднъж не пропуща да изкаже мнението си за имунизирането и имунизациите. Неговата организация с нестопанска цел CORE (Community Organized Relief Effort) учредена, с цел да оказва помощ на потърпевши при земетресението в Хаити през 2010 година, неотдавна смени активността. Тя стартира да се занимава най-много с тестване и имунизация, резултатите от които да се преглеждат откакто пандемията завърши, с цел да се създадат нужните заключения по въпроса.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР