Шон Пен е щастлив и горд баща. Дилън, дъщерята на

...
Шон Пен е щастлив и горд баща. Дилън, дъщерята на
Коментари Харесай

Вижте колко красива е дъщерята на Шон Пен

Шон Пен е благополучен и горделив татко. Дилън, дъщерята на 61-годишния артист, е огромна хубавица, която също така е и доста надарена. Тази седмица тя го придружи на благотворително събитие на организацията му CORE, която подкрепя стратегии за реакция при рецесии в Латинска Америка.

30-годишната русокоска изглеждаше прелестно в сребриста рокля с цепка.

Марк Антъни и Леонардо ДиКаприо, който е изявен човеколюбец, също взеха присъединяване в събитието, което се състоя в Soho Beach House, Маями.

Дилън е щерка на актьорите Шон Пен и Робин Райт. Стартира кариерата си като модел, след което потегля по стъпките на родителите си. Самата тя споделя, че е израснала без какъвто и да е фаворизиран достъп до киноиндустрията. Участвала е във филмите " Елвис и Никсън ", " Нощен ловджия ", " Condemned " и " Денят на флага " (2021), чийто режисьор е татко ѝ. Те се събират на снимачната площадка, с цел да изиграят функциите, които имат и в действителността.

" За мен снимането на този филм беше като фамилна терапия, на която се подлагаш пред очите на цялостен куп непознати хора ", сподели преди време Дилън.

Заради ролята си в лентата хубавицата получи заслужени похвали и оценки - от Филмовия фестивал Савана и от Фестивала в Довил.

В момента Дилън Пен се снима във кино лентата " Трамп " на Майкъл Съдърленд, чиято премиера ще е през 2022.

 

 

Още от ШОУБИЗНЕС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР