Шон Мендес и Камила Кабейо са най-добри приятели от години,

...
Шон Мендес и Камила Кабейо са най-добри приятели от години,
Коментари Харесай

Шон Мендес и Камила Кабейо се похвалиха - връзката им е на ново ниво!

Шон Мендес и Камила Кабейо са най-хубави другари от години, само че от към една са и двойка в сантименталния смисъл на думата. И са една от най-сладките двойки в света на музиката. Връзката им стартира красиво, само че след няколко месеца всичко към тях затихна, което накара мнозина да си мислят, че те са се разделили. Истината обаче е напълно друга - те към момента са дружно! Нещо повече - връзката им към този момент е на един различен стадий. 

Виж още: Залезът на една легенда: Джони Деп загуби делото за " бияч на дами ", само че има и по-лоша вест

Е, не става въпрос за пръстени, две чертички на проби за бременност или нещо сходно. Просто двамата имат собствен общ домакински любим. Става въпрос за очарователно кученце, което са кръстили с името Тарзан. Seventeen означават, че към този момент не е ясно дали кученцето е купено, харизано, осиновено и общо взето каква е историята му, само че пък е доста, доста сладко. Нещо, което и ние виждаме. 

Виж още: Каква седмица! Ариана Гранде усъвършенства връх, забърка скандал с инфлуенсър и разкри интимния си свят

Краят на слуховете, че Шон и Камила са се разделили, пристигна с една обява в Instagram профила на певицата, която дефинира новия албум на половинката си за превъзходен подарък на света в този по този начин тежък миг. " Любов моя, толкоз съм горда с това каква персона си ти и по този начин се вълнувам, че хората ще видят сърцето ти ", написа тя. 

Виж още: И богатите си заплащат за грешките: Филип Плейн бе наказан от Ferrari, ще заплаща хиляди

По време на локдауна в Съединени американски щати двамата прекараха времето си в Маями, като нерядко бяха забелязвани да се разхождат по домашни облекла и да показват съвършените връзки между тях. Тогава Шон е учил Камила да свири на пиано, а тя го е учила на испански. 

Изображение: https://www.instagram.com/camila_cabello/

https://www.instagram.com/shawnmendes/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР