Шон Комбс е престанал да кани принцовете Уилям и Хари

...
Шон Комбс е престанал да кани принцовете Уилям и Хари
Коментари Харесай

Как Уилям и Хари се отърваха от секс хищника Пи Диди

" Шон Комбс е престанал да кани принцовете Уилям и Хари на фамозните си празненства, откакто братята почнали да се откриват. " Това написа в книгата си, озаглавена " Кралят ", кралският специалист Кристофър Андерсън.

" Комбс канеше принцовете, когато бяха още млади момчета, които непрекъснато се забъркваха в неприятности ", сподели журналистът и пред Fox News неотдавна. " Те са известни с това, че на млади години попадаха постоянно в заглавията поради държанието си, а Диди чакаше тази опция, с цел да ги направи свои посетители на емблематичните си празненства. "

По думи на Андерсън Уилям и Хари след това тактично почнали да отхвърлят, а откакто Уилям се сгодил за Катрин Мидълтън, било явен намек към продуцента, който сега е в пандиза, че би трябвало да спре. Според Андерсън екипът на Уилям и Хари също ненапълно е изиграл роля в това да лимитират срещите им с Шон.

Предвид репутацията, която имаха принцовете на млади години, те елементарно биха се съгласили да посетят празненство на Комбс, както той самият се надявал да стане. Самият Комбс показа през 2011 в изявление, че е пращал " специфична покана на момчетата ". " Но към този момент не са в листата ми ", разяснява още тогава изпълнителят.

Смята се, че Комбс се е срещнал с принцовете през 2007 година, когато е взел участие в благотворителен концерт в чест на починалата им майка, принцеса Даяна. Рапърът е прочут с това, че провежда екстравагантни празненства, които притеглят голям брой имена.



Диди е упоявал гостите си и по-късно ги изнасилвал

Напоследък обаче се популяризират упорити клюки, че Диди е упоявал гостите си и по-късно ги изнасилвал. Обикновено оргиите били заснемани, евентуално за по-късно да изнудва жертвите. Освен това стана ясно, че изпълнителят е упрекнат и в скрит план за рекет и трафик на хора за полова употреба.

При обиск на домовете му пък бяха открити 1000 бутилки с бебешко олио, за които се твърди, че са били употребявани по време на неговите секс празненства.

Той отхвърля да е направил каквото и да било нарушаване макар множеството искове, заведени против него.

Адвокатът на жертвите, Тони Бъзби, неотдавна съобщи на конференция, че съставлява към 120 лица, станали жертва на обезчестяване от страна на Комбс. Случаите датират от десетилетия, като някои от хората по това време са били малолетни.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР