Шон Диди Комбс е изправен пред десетки нови обвинения в

...
Шон Диди Комбс е изправен пред десетки нови обвинения в
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Холивуд: Пъф Деди е посягал на стотици деца на оргии

Шон " Диди " Комбс е изправен пред десетки нови обвинявания в полово принуждение в поредност от правосъдни каузи, които следва да бъдат заведени.

Процесът се обрисува като делото на века и даже заплашва да отнеме шоуто от идните президентски избори в Съединени американски щати, макар непрекъснатите опити да Тръмп да се задържи на гребена на вълната.

На конференция във вторник основаният в Тексас юрист Тони Бъзби сподели, че съставлява 120 обвинители против развлекателния магнат, които датират от повече от 20 години.

" Най-голямата загадка в развлекателната промишленост, която в действителност въобще не беше загадка,

най-сетне беше разкрита на света, ” каза юрист Тони Бъзби, съгласно Washington Post.  " Стената на мълчанието към този момент е разрушена. ”

Фирмата съобщи, че жертвите са идентичен брой мъже и дами и че те са на възраст от девет до 38 години по време на случаите. Според CNN двадесет и пет жертви са били малолетни по време на хипотетичните дейности, а няколко жертви са разговаряли с ФБР, написа лупа.бг.

" Ще разобличим хората, които са разрешили това държание при затворени порти. Ние ще преследваме този въпрос, без значение кого замесват доказателствата ", сподели Бъзби по време на конференцията.

" Много могъщи хора... доста мръсни секрети ", сподели юристът във връзка обвиняванията. Той добави, че екипът му е " събрал фотоси, видео, текстове ".

Бъзби добави, че обвиняванията ще включват: " принудително полово посягане или обезчестяване, улеснен секс с следени субстанции (наркотици и предписвани медикаменти — б.р.), разпространяване на видеозаписи, полово принуждение над малолетни ".

" Списъкът към този момент е дълъг, само че заради естеството на този случай ще се уверим, че сме прави, преди да създадем това ", продължи Бъзби. " Имената ще ви шокират. "

Адвокатът сподели, че повече от 3000 лица са се обърнали към офиса му с обвинявания против Комбс и че той възнамерява да стартира да завежда каузи в разнообразни щати в границите на идващите 30 дни. Той добави, че на по-късна дата ще посочат имената на останалите обвинени.

Сред тази нова група обвинители, сподели Бъзби, 62% са афроамериканци и произлизат от повече от 25 щата, като болшинството от тях са от Ню Йорк, Калифорния, Джорджия и Флорида. Бъзби сподели, че 25 от обвинителите са били малолетни по време на хипотетичните произшествия, някои датират още от 1991 година Адвокатът също така твърди, че един от обвинителите е бил на 9 години по време на хипотетичния случай.

" Както акцентира правният екип на господин Комбс, той не може да прегледа всяко безпричинно обвиняване в трансформиралия се в необмислен медиен цирк.

Г-н Комбс изрично отхвърля като погрешно и клеветническо всяко изказване, че е малтретирал полово някого, в това число малолетни ",

се споделя в изказване на юриста на рапъра Ерика Волф. " Той чака с неспокойствие да потвърди своята непорочност и да се оправдава в съда, в случай че и когато искове бъдат подадени и връчени, където истината ще бъде открита въз основа на доказателства, а не на спекулации. "

Понастоящем Комбс е арестуван в Metropolitan Detention Center в Бруклин, Ню Йорк, откакто прокурорите в Южния окръг на Ню Йорк упрекнаха Комбс в полов трафик, рекет и превозване за проституция в обвинителен акт, показан предишния месец. Комбс не се призна за отговорен, а юристите му обявиха, че той е почтен по всички обвинявания.

На Комбс два пъти беше отказано освобождение под гаранция,

само че в понеделник неговият юридически екип, който в този момент включва юрист Александра Шапиро дружно с Тени Герагос и Марк Агнифило, подаде първите документи преди обжалването на решението за освобождение под гаранция.

Бъзби е представлявал жертвите в няколко други нашумели правосъдни каузи, в това число против BP през 2010 година след нефтения разлив на Deepwater Horizon в Мексиканския залив. Той също по този начин представляваше лица, обвиняващи куотърбека на НФЛ Дешон Уотсън в непозволено полово държание през 2021 година Същата година той заведе дело за 750 милиона $ против Травис Скот след съдбовно боричкане на публиката на фестивала Astroworld.

Правните проблеми на Комбс нарастват, откогато някогашната му другарка, Касандра " Каси " Вентура, заведе избухлив цивилен иск против него предходната година, обвинявайки го в нахлуване и полов трафик по време на връзката им. Комбс, който изрично отхвърли обвиняванията, се спогоди с Вентура против неоповестена сума. Няколко месеца по-късно изтече видео от камера за наблюдаване, показващо по какъв начин Комбс брутално бие Вентура в коридора на хотел в Лос Анджелис и магнатът се извини за дейностите си.

През март домовете на Комбс в Маями и Лос Анджелис бяха претърсени от вътрешната сигурност.

Миналия месец той беше задържан в Ню Йорк след обвинителен акт от огромно жури и беше упрекнат

по три точки: скрит план за рекет; полов трафик посредством мощ, машинация или принуда; и превоз за осъществяване на проституция. Той беше арестуван без гаранция и му беше отказано обжалване, откакто съдията го счете за опасност за обществото и регистрира, че има риск от бягство.

В обвинителния акт, който е в сходство с доста от обвиняванията, повдигнати против него в правосъдните каузи, пред които той е изправен неотдавна, се твърди, че той е проявявал " непрекъснат и необятно публикуван модел на малтретиране на дами и други лица ". Твърди се, че той и сътрудниците му са

заплашвали и принуждавали жертвите да вземат участие в траяли дни полови събития и са наемали секс служащи,

които са били превозени през държавните граници или в интернационален проект.

Набезите в домовете му през март разкриха " консумативи за оргии ”, в това число медикаменти и повече от 1000 бутилки бебешко олио и други лубриканти. Комбс беше упрекнат, че е снимал действията като " поръчителство ” против жертвите и употребявани за опазване на мълчанието им.

Шон Диди Комбс е в ареста от близо две седмици. Точно през вчерашния ден той подаде тъжба против решението за отвод за освобождение под гаранция, което ще отнеме към три седмици за разискване.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР