Шон Диди“ Комбс беше обвинен в съдебно дело в четвъртък,

...
Шон Диди“ Комбс беше обвинен в съдебно дело в четвъртък,
Коментари Харесай

Певицата Каси обвинява Шон Диди Комбс в изнасилване и малтретиране

Шон „ Диди “ Комбс беше упрекнат в правосъдно дело в четвъртък, че е подложил R&B певицата Каси на дълга години връзка, включваща побоища и обезчестяване.

Каси, чието законно име е Касандра Вентура, твърди в делото, заведено против продуцента и музикален магнат във федералния съд на Ню Йорк, че Комбс я е въвел в своя „ индикативен, забързан и подхранван от опиати метод на живот “ малко по-късно тя го срещна и подписа с неговия лейбъл, когато тя беше на 19, а той на 37 през 2005 година

Адвокатът Бен Брафман сподели, че Комбс „ изрично отхвърля “ обвиняванията.

Вентура, която в този момент е на 37, сподели, че Комбс, в този момент на 54, стартира моделът на малтретиране е почнал незабавно след връзката им.

Искът твърди, че, „ податлив към неконтролируем яд “, той я е подложил на „ свирепи “ побои, при които я е удрял, ритал и тъпкал.

В него се твърди той я употребяваше с опиати и я принуждаваше да прави секс с други мъже, до момента в който той мастурбираше и ги снимаше.

В делото се споделя, че до момента в който се опитвала да приключи връзката си през 2018 година, Комбс я принудил да влезе в дома й в Лос Анджелис и я изнасилил нея.

„ След години в безмълвие и мрачевина най-сетне съм подготвена да опиша историята си и да приказвам от свое име и в интерес на други дами, които са изправени пред принуждение и малтретиране във връзките си “, сподели Вентура в изказване.

Асошиейтед прес нормално не показва имена на хора, които споделят, че са били полово измъчвани, в случай че не излязат обществено, както направи Вентура.

Брафман назова обвиняванията „ неистини “.

„ За последните шест месеца, господин Комбс беше подложен на настойчивото искане на госпожа Вентура за 30 милиона $, под опасността да напише нездравословна книга за връзката им, което беше недвусмислено отхвърлено като очевидно изнудване “, сподели той в изказване.

„ Въпреки че отдръпна първичното й опасност, госпожа Вентура в този момент прибягна до завеждане на дело, изпълнено с неоснователни и възмутителни неистини, за да опетни репутацията на господин Комбс и да търси ден на заплата. и да й попречи да заведе това дело. Тя отхвърли напъните му и реши да даде глас на всички дами, които безмълвно страдат. ”

Комбс е измежду най-влиятелните хип-хоп продуценти и изпълнителни шефове през последните три десетилетия.

Той и Вентура стартират да се срещат през 2007 година и имаше периодическа връзка повече от десетилетие.

Тя стана известна с продуцирания от Ryan Leslie шлагер сингъл „ Me & U “, който си обезпечи място номер 1 в Billboard Hot R&B/Hip- Класация за хмелови песни през 2006 година

Песента беше водещият сингъл от единствения й студиен албум, който беше едноименен.

Като артист тя се появява в няколко телевизионни и кино плана, в това число „ Empire ” на Fox, “ Step Up 2:The Streets ” и “Spenser Confidential. ”

Комбс построи една от най-големите империи на хип-хопа, проправяйки път с няколко субекта, свързани с известното му име.

Той е създател на Bad Boy Records и троент притежател на Грами, който е работил с голям брой актьори от най-високо равнище, в това число Notorious B.I.G., Mary J. Blige, Usher, Lil Kim, Faith Evans и 112.

Магнатът сътвори стилната линия за облекло Sean John, стартирана канал Revolt TV с фокус върху музиката и продуцира риалити шоуто „ Making the Band “ за MTV.

Тази година той издаде петия си студиен албум „ The Love Album: Off the Grid “, който завоюва две номинации за Грами този месец.

Искът цитира тирада, произнесена от Комбс, до момента в който получава отличие за изцяло творчество на премиите BET през 2022 година, в която той благодари на Вентура за това, че „ ме задържа в мрачните времена, обич. “

Костюмът споделя, „ Истината обаче е, че Каси – госпожа Касандра Вентура – ​​беше арестувана от господин Комбс и понасям повече от десетилетие неговото принудително държание и обезпокоени условия. “

(AP)

Източник: france24.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР