Шон Дайш твърди, че намаляването на наказателните точки на Евертън

...
Шон Дайш твърди, че намаляването на наказателните точки на Евертън
Коментари Харесай

Шефът на Евертън Шон Дайш призовава за промяна на правилата на Висшата лига - Със сигурност е по-добре

Шон Дайш твърди, че намаляването на наказателните точки на Евертън им дава изясненост - макар че към момента имат второ обвиняване, което виси над тях.

Dyche е удовлетворен, че първичното приспадане от 10 точки на Евертън беше понижено с четири след обжалване и сините скочиха на 15-то място, на пет точки от зоната на отпадане. Шефът на Toffees също прикани Висшата лига да се оправи с въпроси като финансови нарушавания след края на сезона и преди началото на идващия.

„ Радваме се, че получихме нещо назад “, сподели Диш. „ Винаги си лаком и искаш повече, само че точките, които клубът предложи, бяха изслушани и ние върнахме четири точки. Ще вземем това и в този момент това внася изясненост в обстановката, което е добре за нас и играчите и в действителност добре за всички. "

Евертън може да загуби повече точки при второто обвиняване на Висшата лига за нарушение на техните правила за рентабилност и резистентност през предишния сезон и този резултат може да стане прочут в средата на април. Dyche отхвърли да уч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР