Шоколадът е едно от любимите сладки изкушения, на което жените

...
Шоколадът е едно от любимите сладки изкушения, на което жените
Коментари Харесай

Жените могат да хапват шоколад без угризения

Шоколадът е едно от обичаните сладки изкушения, на което дамите мъчно могат да устоят. Но знаете ли, че в действителност шоколадът не е толкоз нездравословен, както множеството дами считат, и няма да попречи на диетата ви, в случай че просто си го хапвате в естествени количества.

Момичета, не трябва да се чувствате отговорни всякога, когато се поглезите с шоколад. Вижте за какво е потребно да се поглезите с парче шоколад и какви са изгодите от него за здравето на дамите, написа trafficnews.bg.

Шоколадът, който сдържа над 70% какао, има способността да намалява ензимите в кръвта, които предизвикат повишение на кръвното налягане. Учени са потвърдили, че потреблението на 75 грама естествен шоколад дневно понижава риска от появяването на сърдечносъдови болести.Според оповестено проучване в Journal of Neuroscience, шоколадът понижава и риска от инсулт при дамите.

Той има способността да понижи и признаците на предменструалния синдром, сочи друго проучване на Brigham and Women's Hospital, от който страдат доста огромна част от дамите. Консумацията на естествен шоколад води до освобождението на ендорфини, които снижават чувствителността към болката преди менструация. Освен това, приемът на шоколад, оказва помощ в битката със съпътстващите това положение признаци, като неприятно въодушевление, задържане на вода, тревога и отичане.

Някои от съставките в шоколада са в положение да предпазят дами от редица затруднения в бременността.

Затова, благи дами, наслаждавайте се на изкусителния усет на шоколада без каквито и да било скрупули.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР