Шокиращо видео публикува в социалните мрежи Светла Иванова. На него

...
Шокиращо видео публикува в социалните мрежи Светла Иванова. На него
Коментари Харесай

Мъже биха жена и дъщеря й на кръстовище, опитаха да минат през едната / ВИДЕО

Шокиращо видео разгласява в обществените мрежи Светла Иванова. На него се вижда по какъв начин черен мерцедес с мъж и жена в него спира на кръстовище, мъжът излиза от автомобила и стартира да бие жена, шофираща спрелия до него автомобил. С дамата е и щерка й, която съгласно думите на свидетелка също е бита. Към мъжа се причислява и различен мъж, който оказва помощ на първия.

От думите на биещия „ Кой ти даде брошура на теб? “ излиза наяве, че явно повода за експанзията му е засичане от страна на дамата.

Грозната и страшна панорама е от София, пред Гранд хотела. На мястото има доста очевидци, чуват се думи на жена, която, пробвайки се да успокои потърпевшите дами, споделя: Оставете, не си заслужават! Това обаче разгневява една от битите, която пита: Какво не заслужава? И вас ли ви бият по този начин?

От видеото излиза наяве, че дамата подава сигнал до 112. Малко по-късно мерцедесът се пробва да мине през нея, защото тя е застанала пред колата. Какво се е случило по-нататък и ще има ли последици за побойниците, към този момент не е ясно.

Видео > > > ТУК

Очаквайте детайлности!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР