Шокиращо видео от охранителна камера с участието на премиера Кирил

...
Шокиращо видео от охранителна камера с участието на премиера Кирил
Коментари Харесай

Шок видео: Киро опипва по дупето Лена

Шокиращо видео от охранителна камера с присъединяване на премиера Кирил Петков и симпатична млада дама, която съмнително наподобява на Лена Бориславова, взриви мрежата преди минути. На 30-секундното клипче жененият с три щерки харвардски ученик дискретно опипва по задника спътничката си, която отключва входната врата и двамата нахлуват в апартамент, като затвършват входната врата и оставят всичко останало на въображението ни.

Видеото е от охранителна камера, а датата му е 20 юни 2021-а година. По това време Петков е стопански министър и води тежка борба с ББР. Лена Бориславова пък е юридически консултант, преди и двамата да стартират бурния си политически напредък.

Не е ясно какво са правили Петков и Бориславова толкоз рано сутринта в тази кооперация. Възможно е да са имали работна среща с други лица. Възможно е обаче да са отивали и по персонални каузи в жилището. Така и не излиза наяве къде е снимано видеото.

Припомняме, че Кирил Петков е женен за Линда Маккензи и има три деца, а шефката на кабинета му Лена Бориславова е сгодена за приятеля на премиера и зам.-председател на Народното събрание Мирослав Иванов. Двамата разделят общ апартамент от 81 кв. в центъра на София, закупен с ипотечен заем, който солидарно изплащат от 2019 година

Lupa.bg не подсигурява за достоверността на получените фрагменти, които бяха разпратени до медиите. Нито за самоличността на атрактивната брюнетка, която може и да не е Хубавата Лена, само че сигурно не е Линда Петкова.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР