Шокиращо видео на кралска кобра, която иска да погълне питон

...
Шокиращо видео на кралска кобра, която иска да погълне питон
Коментари Харесай

Битка на живот и смърт: кралска кобра vs. питон

Шокиращо видео на кралска кобра, която желае да погълне питон за вечеря, се появи в интернет.
На него се вижда по какъв начин отровната змия, дълга съвсем 6 метра, е преплела тяло, в смъртоносна борба, с два пъти по-дребен от нея питон.

Жертвата обезверено се бори, с цел да се освободи, само че най-после е надвита от доста по-едрия си нападател.

Удивителните фрагменти са били снимани в тайландски курорт, написа английският вестник Daily Mail.

Схватката сред двете влечуги е била видяни под палмово дърво от поданици на село Краби. Те неотложно се обадили на службата за изключителни обстановки, с цел да хване рисковия див звяр и да го отнесе надалеч от територията на курорта.



Три часа по-късно петима души, макар положените от тях старания, единствено следили по какъв начин черната кобра впива смъртоносните си зъби в питона, който гневно се пробва да се освободи. 3-метровият питон се мятал и правел опити да се увие към главата на два пъти по-едрия си нападател, само че безрезултатно.

Когато най-накрая питонът отпуснал хватката си, кобрата се плъзнала обратно и се скрила сред тревите, без да изяде прясната си вечеря.

"Питонът умря, само че кобрата не можа да го яде, тъй като в близост имаше толкоз доста хора, втренчени в нея ", споделя пред локалните медии, Хан Напаван, началник на изпратения избавителен екип.

Малко по-късно, дългото черно тяло на кобрата било видяно да се промъква към близкото езеро.

 "Кобрата пропълзя в езерото до палмовата градина, на към 30 метра от селяните, които я търсеха. Щом я видяха, те се втурнаха след нея ", споделя още той.

В последна сметка змията била хваната и отнесена далеко.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР