Шокиращо видео е уловило момента, в който градушка с размерите

...
Шокиращо видео е уловило момента, в който градушка с размерите
Коментари Харесай

Градушка с размерите на бейзболна топка пробива дупки в автомобили и опустошава улици и сгради

Шокиращо видео е уловило момента, в който градушка с размерите на бейзболна топка пробива дупки в паркирани коли и се разрушава в здания.

Множество транспортни средства в паркинг бяха развалени от ледената офанзива на градушка по време на стихия. Автомобилите останаха с тежки вдлъбнатини и счупени предни и задни стъкла. Една кола даже имаше идеално кръгли дупки в задния си прозорец, наподобява направени от гигантските топки лед, които управляващите описаха като „ с размерите на бейзболна топка “.

Видеото също по този начин демонстрира градушката, удряща дребен град, с камъните се разрушават по улици и здания в вълна от мощни удари. Най-малките градушки бяха с размерите на топки за голф, а най-големите бяха колкото бейзболни топки. Бурята удари градовете Сабинас и Сан Хуан де Сабинас в северния мексикански щат Коауила в петък.

Камъчната градушка нанесе вреди на коли и здания, само че за благополучие няма потърпевши. Бурята също провокира спирания на електрозахранването в региона и някои пътища трябв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР