Шокиращо развитие претърпя инцидентът с линейка в Ямбол. Спешният автомобил

...
Шокиращо развитие претърпя инцидентът с линейка в Ямбол. Спешният автомобил
Коментари Харесай

Шокиращ обрат злед зверската катастрофа между линейка и джип

Шокиращо развиване претърпя случаят с кола за спешна помощ в Ямбол. Спешният автомобил през вчерашния ден беше ударен от джип на кръстовище. След злополуката целият реанимационен екип остава за лекуване в ямболската болница, оповестява bTV.

Първо беше призната лекарката с контузия на главата, а от през днешния ден под наблюдаване са водачът и здравната сестра.

Медицинската сестра Диана Джогова работи в незабавния център от 20 години. Това не е първата й злополука с кола за спешна помощ, само че е най-тежката.



„ Като премачкани от валяк сме да ви кажа почтено, тъй като натъртвания,разни други неща,Господ просто е бил с нас,защото 4 индивида в колата за спешна помощ елементарно се отървахме ", споделя Диана за претърпяното.

Тази събота на едно от огромните кръстовища в Ямбол джип връхлита и обръща колата за спешна помощ.

„ Първата кола за спешна помощ, която пристигна взе пациента.Макар че докторката беше с контузия на главата, кървеше. Първо пациента, след това ние ", споделя здравната сестра.

Пострадалата доктор Коева избира да опише, без да демонстрира лицето си пред камерата. По думите й пациентът бил в тежко положение и го качили в колата за спешна помощ благодарение на Гражданска отбрана.

„ Взеха го първо него, смъкнаха го,затова и Гражданска отбрана беше покрай нас,защото те вървяха след нас... Имаше спомагателни сигнали пуснати, цяло кръстовище една кола нямаше, която да не тръгне.

Не може да не е чул този водач. А той по думите на нашия водач и на други очевидци е изскочил зад някакъв рейс с гневна скорост ", спомня си Коева.

Експертизи и разпити ще потвърдят кой е отговорен. По случая е формирано досъдебно произвеждане.



Колегите на потърпевшите от Спешна помощ споделят, че водачите всеобщо не пропущат коли за спешна помощ с пусната сигнализация.



Баба с инсулт,в кома, на сигнали бързаме да я докараме в нервно поделение и ме удари лек автомобил и си платих акта ", споделя водачът на кола за спешна помощ Христо Христов.

Всички потърпевши остават в хирургично поделение на ямболската болница. Пациентът е откаран незасегнат и е признат за лекуване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР