Шокиращо разкритие на Костадин Костадинов, лидера на „Възраждане“, накара мрежата

...
Шокиращо разкритие на Костадин Костадинов, лидера на „Възраждане“, накара мрежата
Коментари Харесай

Коцето от „Възраждане“ горещо: Привикват запасняци, взимат мерки за униформи и ги готвят за мобилизация!

Шокиращо разобличаване на Костадин Костадинов, водача на „Възраждане“, накара мрежата да настръхне. Готви ли се България за война с Русия. Според него армията приготвя готовност. Нещо повече, към коментара си той е прикачил повиквателната заповед, която е получил негов другар.

Вижте какво написа Костадинов на страницата си във Facebook.

Мой другар през вчерашния ден получи повиквателна от войската и през днешния ден върви във военното окръжие. Взели са му ограничения за униформа и са му създали инструктаж къде да се яви при нахлуване, с цел да бъде извозен с рейсове дружно с другите мобилизирани.

Уважаеми сънародници, нужно ли е да ви споделям, че ръководещите национални предатели желаят да осъществят украински сюжет в България и да ни вкарат във война с Русия? Или вие сами към този момент се досещате?

Идват избори през октомври. На тях ще избираме не сред възобновление и всички останали, а сред мира и войната. Да сме наясно – единствено Възраждане може да подсигурява мирното и свободно битие на Родината ни. Всички останали американски метастази гледат на нас, българите, единствено като на пушечно месо във войната против Русия“, написа още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР