Шокиращият доклад на специалния съветник Робърт Хър за влошеното психическо

...
Шокиращият доклад на специалния съветник Робърт Хър за влошеното психическо
Коментари Харесай

Демократите се страхуват, че няма начин да заменят Байдън преди изборите след бруталния доклад за паметта на президента

Шокиращият отчет на специфичния консултант Робърт Хър за влошеното психическо положение на президента Байдън кара демократите да желаят да има метод да трансформират билета за 2024 година — само че се опасяват от времето да направи това към този момент е минало, защото първичният календар е в разгара си и вицепрезидентът Камала Харис е по-зле от шефа си, научи The Post.

Добре позициониран действен представител на Демократическата партия сподели в петък, че е „ реалистично “ Харис да размени Байдън вследствие на понижените му благоприятни условия, макар че лицето добави, че подозират, че описът с претенденти на партията ще бъде същият като преди четири години.

Притесненията за здравето на Байдън са отразени в социологически изследвания, които демонстрират, че болшинството от американците споделят опасения по отношение на възрастта му. Но ветерани от Демократическата партия споделиха пред The ​​Post, че има дребен късмет Байдън да бъде сменен на този стадий от конкуренцията, с изключение на по негово лично предпочитание.

„ Президен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР