Шокиращи видеа от Варна заляха мрежата последните часове. На клиповете

...
Шокиращи видеа от Варна заляха мрежата последните часове. На клиповете
Коментари Харесай

Шокиращи видеа! Банда ученици пребиват, тормозят и обират беззащитни хора във Варна

Шокиращи видеа от Варна заляха мрежата последните часове. На клиповете се виждат група момчета по какъв начин тормозят и бият възрастни хора в морската столица. Учениците крият лицата си с маски. Бандата сами снимат побоищата, като на видеата се чува по какъв начин се смеят. 

Схемата, по която нападат е една и съща. Набелязват човек, възрастен или малцинствените групи и го обкръжават, като издебват индивидът да е самичък. След това стартират да го заплашват и блъскат. На едно от видеата, снимани в морската градина, се вижда по какъв начин събарят възрастен човек в тревата, след което стартират да го ритат, без никаква причина. На различен клип пък нападат мъж до момента в който чака рейс, откакто му нанасят няколко шамара, мъжът съумява да се откъсне от групата и да се отдалечи. След която побойниците се поздравяват удовлетворени един различен.

Хората разясняват, че набезите на групата не престават повече от година, а регионите като нападат са в централната част или региона към ЖП гара.

Видеата са оповестени анонимно. Човекът написа: 

Моля, админите да одобрят обявата ми, тъй като е доста притеснителна! Става въпрос за една тайфа деца от гр. Варна, които пребиват, тормозят и обират беззащитни хора по улиците, снимат с телефоните си и популяризират из телеграм групи клипчетата и се гордеят с тях. Единия който е основен " предводител " тази тайфа е въпросното дете на фотографията набор 011, а другите към момента не са открити. Правят се на скинари, скинхедс или каквито там се мислят и си избиват комплексите. Има доста клипчета, само че ще постна част да придобиете визия... Моля, полицията в град Варна да се сезира по въпроса. "

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР