Шокиращи нови кадри показват британско малко дете, което изпарява, докато

...
Шокиращи нови кадри показват британско малко дете, което изпарява, докато
Коментари Харесай

Британско малко дете изпарява и кашля, докато възрастните го гледат в отвратителни вирусни кадри

Шокиращи нови фрагменти демонстрират английско малко дете, което изпарява, до момента в който група възрастни го гледат.

В клипове, споделени онлайн, детето - счита се, че е на възраст сред една и две години - вижда се да вдишва от розов вап. Малчуганът с руса коса, който също стиска пластмасова чаша за отпиване, по-късно издишва, преди да се обърне и да се усмихне на камерата. Второ видео, снимано по различен мотив, демонстрира по какъв начин детето още веднъж държи вейпа и те стартират да кашлят, откакто издишат.

Двата случая, за които Daily Record оповестява, че са се случили в Ейршир, Шотландия, са докладвани до шотландската полиция и отдела за обществена работа. Оттогава на две 19-годишни дами са повдигнати обвинявания.

Клиповете са споделени от човек, който е гледал фрагментите, дружно с екранна фотография на търсене в Гугъл, описващо резултатите от поглъщането на никотин при деца. В него се споделя: „ Малко дете може да почине от доста дребни количества никотин. Ефектите от отравянето с никотин могат да се прояв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР