Шокиращи кадри се въртят в мрежата. На тях агресивни джебчии

...
Шокиращи кадри се въртят в мрежата. На тях агресивни джебчии
Коментари Харесай

Шокиращи кадри! Смели джебчии се промушват през прозорците на движещи се влакове, за да обират пътниците

Шокиращи фрагменти се въртят в мрежата. На тях нападателни джебчии се хвърлят през прозорците на движещи се влакове в Аржентина, с цел да пребъркват джобове и чанти на пасажерите. Полицията е издала съществено предизвестие, откакто новата техника из обирджиите, наричана „ клопката на прозореца ”, бе снимана от камери за наблюдаване по гарите.  При въпросната техника млади джебчии се пробват да оберат пасажерите, като скачат през прозореца от перона на гарата, надявайки се с ръка да закачат я чанта, я телефон, я някоя друга полезност.



От полицията обявиха, че тази техника освен сварва неподготвени пасажерите, само че и е доста рискова, тъй като нарушителите рискуват съществено да наранят себе си или индивида, който обират. Възможно е, някой да остане без ръка или даже да бъде обезглавен от движещия се трен.
„ Пътниците са тотално изненадвани, тъй като си мислят, че седят на безвредно място”, споделя представител на локалната полиция.

Новата техника за дребни кражби бе снимана за първи път на гарата в Буенос Айрес от камера, инсталирана да управлява периметъра. Подобни неща обаче се случват из цялата страна.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР