Шокиращи кадри показват момента, в който шофьор блъска мотоциклетист от

...
Шокиращи кадри показват момента, в който шофьор блъска мотоциклетист от
Коментари Харесай

Шокиращ момент мотоциклетист, изпратен да лети във въздуха от шофьор на кола в пристъп на ярост на пътя

Шокиращи фрагменти демонстрират момента, в който водач блъска мотоциклетист от мост по време на припадък на гняв на пътя - оставяйки мъж със съществени пострадвания.

Ужасяващото видео, публикувано от полицията, демонстрира по какъв начин водачът Никеш Мистри, на 34 година, принуждава мотоциклетиста към неверната страна на пътя, до момента в който карат един до различен. След това на фрагментите се вижда по какъв начин Мистри мачка жертвата сред своето сребристо BMW 320 и железен парапет на моста - всичко това, до момента в който към момента е от неверната страна на пътя.

Но когато BMW се сблъсква с друга кола, лидерът на мотоциклет се катапултира над моста и се приземява върху дървета и шубраци изпод в Милтън Кейнс, Бъкингамшир. Мъжът, на към 40 години от Оксли Парк, Милтън Кейнс, е получил съществени пострадвания и е бил превозен с хеликоптер в болница Аденбрукс в Кеймбриджшир.

Мистри също аргументи тежки пострадвания на пасажера начело на колата, в която се блъсна челно, до момента в който се движеше в противоположна посока. Пътникът от тази кола е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР