Шокиращи кадри показват момента, в който група хора отчаяно се

...
Шокиращи кадри показват момента, в който група хора отчаяно се
Коментари Харесай

Страшен момент `XL Bully` разбива четирима души, преди полицията да го застреля в ужасно нападение в Батерси

Шокиращи фрагменти демонстрират момента, в който група хора обезверено се пробват да спрат хипотетичен XL Bully по време на офанзива.

Местните поданици останаха шокирани, когато жестокото куче се хвърли върху четирима души в Home Road, Battersea, Лондон в понеделник. Полицията реагира на случая, откакто беше предизвестена от поданици към 22:00 часа.

В плашещия клип членовете на обществеността се въоръжиха с нещо, което изглеждаше като каска, пръчка и одеяло. Можеше да се види по какъв начин един човек хвърля чаршафа в опит да заслепи животното. Но той продължи да забива зъбите си в жертвите, макар че беше ударен неведнъж с шлема.

Притеснените локални поданици следиха от прозорците си полицията, която дойде на назад във времето. Полицаите бяха принудени да гръмнат кучето, с цел да сложат завършек на ужасяващата офанзива. Въпреки случая, който се случи късно в понеделник вечерта, окървавено одеяло можеше да се види оставено на York Road във вторник следобяд. Четирима мъже са откарани в б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР