Шокиращи кадри бяха заснети от уличните камери в истанбулския квартал

...
Шокиращи кадри бяха заснети от уличните камери в истанбулския квартал
Коментари Харесай

Непознат удари 17-годишно момиче в Истанбул

Шокиращи фрагменти бяха снимани от уличните камери в истанбулския квартал „ Кадъкьой “. 17-годишно момиче беше ударено мощно от изцяло чужд мъж, до момента в който се разхождаше, заяви Show Haber. Младо момиче се разхождаше по улиците на града в утринните часове на 26 януари, когато беше ударено от мъж, вървящ насреща. На помощ на потърпевшата се притекоха инцидентни минувачи. По-късно тя беше настанена за лекуване.

Равносметката е строшен нос и нанесена психическа контузия. Добрата вест от случая е, че причинителят е бил хванат от полицията. Истанбулският съд ще му повдигне обвинявания в „ предумишлено “ нанасяне на телесна щета. Пред проверяващите мъжът споделил, че не познава момичето. Той показал, че не си спомня за удара.

Пострадалата тийнейджърка също удостовери, че не познава мъжа. Тя с нищо не е провокирала нападателните му дейности. Майката на момичето сподели, че мъжът е вманиачен и страната би трябвало да се погрижи за тези хора, тъй като те са опасност за жителите. „ Вървях към учебно заведение по маршрута, по който постоянно ходя. Мъжът ме удари и продължи да върви. Извиках и няколко души ми се притекоха на помощ. Щастлива съм, че полицията реагира бързо и арестува мъжа. Бях доста уплашена “, съобщи потърпевшата, представена от „ Хюриет “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР