Шокираща трансформация е претърпяла бившата тв водеща Венета Райкова. Блондинката

...
Шокираща трансформация е претърпяла бившата тв водеща Венета Райкова. Блондинката
Коментари Харесай

Ще паднете! Венета Райкова с ново лице на 25-годишна СНИМКИ

Шокираща промяна е претърпяла някогашната тв водеща Венета Райкова. Блондинката се е подложила на цялостна смяна освен в лице, само че и в тяло.

47-годишната писателка е с визия на 25-годишна Мис Плеймейт. Тя се е подложила на серия от процедури за подмладяване като лифтинг, изгладила е бръчките с ботокс и е направила устните си пухкави и сластни с щедро количество хиалурон.

Освен това, Венета е почнала интензивно да тренира, като даже си е взела бягаща пътека за у дома, с цел да наваксва в дните, в които не може да посещава фитнеса. Ексводещата се похвали със стройно тяло и плочки на корема, каквито до момента в никакъв случай не е имала.

Прави усещане и че Райкова сияе, което може да се дължи само на нова обич. Източници на Show.bg удостоверяват, че в живота й има нов мъж и Венета се носи на крилете на любовта.



„ Искам да съм прелестна за 31 октомври – Хелоуин! Няма единствено Виктория от “Триумфът на кучките” да се влюбва на тази дата, може да се влюбя и аз “, загатва самата Райкова в обществения си профил.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР