Шокираща новина: Слави Трифонов аут от bTV На 31 юли

...
Шокираща новина: Слави Трифонов аут от bTV На 31 юли
Коментари Харесай

Обрат: bTV шокира с разкритие за „Шоуто на Слави

Шокираща вест: Слави Трифонов навън от bTV

На 31 юли „ Шоуто на Слави ” стопира да съществува. Това разгласи нощес Слави Трифонов в ефира на предаването си по Би Ти Ви.

Като претекст той уточни, че екипът на предаването не се усеща „ част от медийната среда ” у нас.

„ Погледнете всичко към вас, по какъв начин е проведено и по какъв начин работи, и ми кажете – вие чувствате ли се на място? Така се усещаме и ние.

Като хора, работещи в телевизия, ние правихме през тези години нещата по този начин, както ги усещаме. Бихме желали медийната среда да е друга ”, съобщи Слави Трифонов. Като акцентира, че решението му не е резултат от търкания с малкия екран.

Водим диалози със „ Седем осми “ (фирмата продуцент на предаването – б.р.) и, както нормално, поканихме Слави да продължим съдействието си след сегашния сезон, само че не сме стигнали до резултат.

Все още нямаме формален отговор от „ Седем осми ”, показаха от bTV Media Group по отношение на изявлението на Трифонов, написа Блиц.

Очевидно е, че няма капка истина в слуховете, че Дългия и шоуто му падат поради невисок рейтинг. От медията желаят договорът да бъде възобновен, само че дали шоуменът ще се съгласи и ще промени решението си, следва да разберем занапред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР