Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, “Възраждане“, ИТН и

...
Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, “Възраждане“, ИТН и
Коментари Харесай

Нинова: Новото мнозинство блокира държавата и обрича хората

" Шокираща е безотговорността на новата коалиция ГЕРБ, “Възраждане “, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи. Днес още веднъж не влязоха в залата и провалиха кворума на Народното събрание. Свалихте Минчев, свалихте държавното управление. Едни поради егото си, други поради ползите си. А ползите на народа? ", написа вицепремиерът в оставка Корнелия Нинова във Facebook.

" Ако до петък не се одобри бюджетът на Държавното публично обезпечаване, през юли няма да има нарастване на пенсиите. Ако не се одобри Законът за енергетиката, няма да се изземат свръхпечалбите от енергийните сдружения и няма да се поддържат компаниите. Следват банкрути и безработица. Ако не се понижи Данък добавена стойност и не се отстрани акциза, горивата няма да поевтинеят.

Новото болшинство е прокризисно. То блокира страната. То ни вкара освен в политическа рецесия, само че обрича народа на апетит на прага на тежка есен и още по-тежка зима. Събрахте се! Хайде управлявайте! Поемете и понесете отговорност за безотговорността си ", написа още Нинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР