Шокиращ сигнал до ПИК изпрати член на СИК във връзка

...
Шокиращ сигнал до ПИК изпрати член на СИК във връзка
Коментари Харесай

СИГНАЛ ДО ПИК: Шокираща измама за президентските избори - вижте как ЦИК трие гласовете за проф. Анастас Герджиков в полза на Румен Радев

Шокиращ сигнал до ПИК изпрати член на СИК по отношение на машинация на вота за президентските избори. Той ползва и документи, които са оповестени и публично на уеб страницата на ЦИК, откри инспекция на медията ни.

От тях излиза наяве, че цели 31 гласа, дадени за проф. Анастас Герджиков са били изтрити и са поставени в интерес на различен претендент!

Измамата е извънредно скандална, защото остава въпросът дали се прави и в други секции в страната за да се усили разликата сред съперника на Румен Радев и настоящият президент, който държи еднолично цялата власт в България към този момент седем месеца. И дали е направено и на парламентарните избори.
свързани новини7093преди 18 минути44011преди 5 часа
Схемата пък е елементарна за осъществяване. Първият протокол, който се попълня от членовете на секционната изборна комисия, където има представители на всички партии и мъчно се позволяват операции, е прецизен. В него за 21 секция в Рибарица, Тетевенско, е посочен и вписан непосредствено от СИК резултатът от машината - 31 гласа за съперника на Радев проф. Анастас Герджиков. В графите към името му са и имената на Светльо Витков и Луна, които имат надлежно 0 и 1 гласа.

В протокола на идващото равнище - районна изборна комисия, резултатът още веднъж е същият. Тоест - там, където работят с четворна инспекция партийните представители на изборите, операция няма.
свързани новини50861на 16.11.2021
Но внезапно на централно равнище обратът е цялостен. В протокола на ЦИК, която бе назначена от Румен Радев внезапно гласовете за ректора на СУ проф. Анастас Гердижов са изтрити и 31 вота са трансферирани на Витков . Единият глас на Луна пък е даден на него, а тя остава с 0.

Загадка остава дали по сходен метод е действано и в останалите секции в страната и какъв е същинският резултат от борбата сред диктатора Радев и съперника му проф. Анастас Герджиков. Както и дали по същия метод са манипулирани парламентарните избори в интерес на партията на Румен Радев Политическа партия, с която унищожи Българска социалистическа партия.



Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР