Шокиращ клип с рапъра Шон Пи Диди“ Комбс, в който

...
Шокиращ клип с рапъра Шон Пи Диди“ Комбс, в който
Коментари Харесай

Шокиращи кадри: Рапърът Шон Комбс пребива бившата си приятелка Каси Вентура

Шокиращ клип с рапъра Шон „ Пи Диди “ Комбс, в който той пребива някогашната си другарка - певицата и модел Касандра Вентура-Каси, бе публикуван от CNN.

От страна на кралския правоприемник към момента няма коментар

Във видеото, снимано от охранителни камери в прочут хотел в Лос Анджелис през 2016 година, се вижда по какъв начин изпълнителят удря, блъска на земята, рита и влачи Каси в коридора пред асансьорите на постройката.

През ноември Вентура заведе иск от 35 страници против Пи Диди по обвинявания в обезчестяване и домашно принуждение в продължение на години.

 Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

В своята тъжба, подадена в края на 2023 година, певицата споделя в детайли и за похищението, разказано нагоре. Подчертава, че тогава той е платил на хотела 50 000 $ за фрагментите от охранителната камера незабавно след случая.

" Всички аспекти на живота ми бяха следени или от Шон Комбс, или от мениджърите му ", споделя Каси.

Освен това, в своя иск Касандра Вентура показва, че редовно е ставала жертва на психическо и физическо принуждение от страна на авторитетния в музикалната промишленост Шон Комбс.

Премиерът Антъни Албанезе дефинира ситуцията като „ национална рецесия “

Тя твърди, че е пребивана по толкоз тежък и нечовечен метод, че се е налагало да се крие в хотелски стаи в продължение на дни, с цел да може да заздравеят раните ѝ.

Разказва, че Пи Диди я е принуждавал да взима опиати, като екстази, кокаин и марихуана, както и да прави колективен секс, до момента в който той се самозадоволява и снима всичко протичащо се. По думите ѝ тези записи се пазят и до през днешния ден.

Снимка: Ройтерс

Обвинява го и в обезчестяване – когато през 2018 година тя пробвала да приключи връзката им, той нахлул в дома ѝ и я насилил.

Тогава рапърът не се призна за отговорен и назова изказванията на Каси безспорни неистини. Въпреки всичко, това предизвика управляващите в Лос Анджелис да претърсят именията му по отношение на федерално следствие за трафик на хора за полова употреба.

Част от тях настояват, че по това време са били малолетни

Тогава той съобщи, че е сътрудничил на органите на реда и че не е открита негова наказателна или гражданска отговорност.

След публикуването на видеото музикантът и бизнес магнат Шон Комбс резервира безмълвие до през вчерашния ден, когато показа клип в своя инстаграм профил, в който се извини за държанието си и метода, по който е постъпил. Нито за миг обаче той не загатна името на Касандра Вентура.

„ Трудно е да се връщаш към най-мрачните моменти от живота си, само че от време на време се постанова. Бях блъснал дъното. Не желая да се извинявам, тъй като държанието ми е непростимо “, сподели Пи Диди.

„ Поемам цялостна отговорност за дейностите си във видеото. Отвратен съм. Бях погнусен и тогава, когато го направих. Отвратен съм и в този момент. Искрено скърбя ", добави той.

   View this post on Instagram

A post shared by LOVE (@diddy)

Рапърът акцентира, че всеки ден се стреми да бъде по-добър човек, а след случката в хотела в Лос Анджелис, се обърнал към психотерапевт и почнал да работи върху себе си.

" Видеото единствено удостовери още един път тревожното и хищническо държание на господин Комбс. Думите не могат да изразят смелостта и твърдостта, които госпожа Вентура прояви, като излезе нескрито, с цел да разкрие това ", разяснява в петък юристът на Каси Дъглас Уигдор.

Гръцките чиновници на реда демонстрират безразличие, а 28-годишната жена е убита, откакто подава тъжба

Междувременно нейният брачен партньор Алекс Файн в инстаграм показа обращение, озаглавено " Писмо до дамите и децата ". В него той акцентира, че " мъжете, които удрят дами, не са мъже ".

Шон Комбс и Каси Вентура стартират да се срещат през 2007 година, когато тя е единствено на 19 години, а той – на 37. Поддържат връзка, която е на приливи и отливи, повече от десетилетие.

Каси става известна с продуцирания от Райън Лесли шлагер сингъл Me&U, който през 2006 година заема първо място в класацията на " Билборд " за хип-хоп сингли. Песента е водещият сингъл от единствения ѝ студиен албум, който е със същото заглавие.

Комбс построява една от най-големите империи в хип-хопа, прокарвайки пътека с няколко организации, свързани с известното му име. Той е създател на Bad Boy Records и троент притежател на „ Грами ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР