Шокира за секунда феновете си Криско! Габровецът се показа с

...
Шокира за секунда феновете си Криско! Габровецът се показа с
Коментари Харесай

След катастрофа или паднане по стълбите? Опъват гръбнака на Криско

Шокира за секунда почитателите си Криско! Габровецът се появи с здравна яка и ги стресира - злополука ли е претърпял, паднал ли е по стълбите?!

За благополучие на обезпокоените - нищо сходно, просто Криско още веднъж търси решение на проблемите си с гръбнака. Рапърът, който в последно време натъртва на чалга и кючеци, нееднократно е споделял, че съществени болки в кръста и гърба го мъчат през годините. Криско върви на проучвания, диагностики, лекувания, само че продължава да страда. Затова и продължава да върви по лекари и лечения.

Сега посещава експерт по ортопедична процедура, наречена " хиропрактика " : " Хиропрактиката е здравословен и неусетен лековит способ за възстановяване цялостната функционалност на гръбнака. Повечето хора си мислят, че докторът по хиропрактика ще ги " счупи ", а в действителност едно такова те прави доста по- " лек " и преносим! ", хвали се Криско. На кушетката почитателите съпреживяват лекуването с него, до момента в който майсторът деликатно му върти главата, с цел да раздвижи шийните прешлени. После се заема с глезените, кръста, ръцете, най-после с здравната яка внезапно му дърпа главата, с цел да тонизира гръбначните прешлени.

Основана през 1895 година от американец, хиропрактиката се стреми да лекува освен проблеми с кръста, само че и всевъзможни мускулно-скелетни недоволства и болежки, главоболия и други Закон е практикуването на терапиите без медикаменти, а единствено с верния напън на ръцете върху гръбнак и крака. Балканската вариация си я знаем като " чакръкчия ", само че двете специалности не се припокриват изцяло. писа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР