Шокира всички: Ваня Григорова с бомба за заплатата Терзиев. Обяви

...
Шокира всички: Ваня Григорова с бомба за заплатата Терзиев. Обяви
Коментари Харесай

Шокира всички: Ваня Григорова с бомба за заплатата Терзиев


Шокира всички: Ваня Григорова с бомба за заплатата Терзиев. Обяви кой ще оглави СОС на 8 февруари. Бомба за заплатата на кмета на София Васил Терзиев хвърли главният му конкурент Ваня Григорова. Тя назова популистко решението на Терзиев да подарява месечните си хонорари. Кметът разгласи, че задържа единствено 1 лев за себе си. Останалото подарява за деца с увреждания.

Това е ужасяващ пиар на гърба на тези деца, тъй като Терзиев поучава като представителни сума в размер на 96 заплати. Значи – дава една, взема 96, съобщи Григорова в изявление за Българска национална телевизия.

Ваня Григорова хвърли и още една бомба в ефира на националната телевизия. Според нея на 8 февруари ще има началник на СОС и софийските общинари ще стартират да работят.

„ Вече има от малко малко цялостен консенсус да бъде подсилен един от представителите на ПП-ДБ-СС за ръководител на Столичния общинския съвет “, разяснява в „ Денят стартира с Георги Любенов “ общинският консултант от „ Българска социалистическа партия за България “.

„ Аз неведнъж съм заявявала, че такова държание няма по какъв начин да поддържа. Това са хора, които тропат с краче и упорстват в този момент и незабавно да окупират безусловно всичко “, разяснява обаче Ваня Григорова.

Кандидатът ще бъде определен с гласовете на всички, тъй като Васил Терзиев и ПП-ДБ оказват напън върху обществото, сподели още тя

„ Не коря тези, които търсят излаз, само че обстановката, в която сме, е вследствие на ината и егоизма на една тайфа, която е решила да окупира всичко “, заключи Григорова.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР