Шокът на БСП е странен. Той показва, че въпреки че

...
Шокът на БСП е странен. Той показва, че въпреки че
Коментари Харесай

Яростен скандал в парламента между Тома Биков и Корнелия Нинова

Шокът на Българска социалистическа партия е чудноват. Той демонстрира, че макар че губят избори от 10 години, не са се научили да губят с достолепие. Това сподели в декларация от името на ПГ на ГЕРБ депутатът Тома Биков в отговор на декларацията на ПГ на Българска социалистическа партия за изборите в Галиче и Беден, съобщи „ Фокус “.
„ Опитът да се внуши, че изборите са компрометирани, тъй като Българска социалистическа партия не може да ги завоюва, е спорен за цялата политическа система “, съобщи той.
„ 28 частични локални избора, в 4 общини и 22 кметства, в които ГЕРБ са записали 24 претенденти за кметове, БСП- 13, ДПС- 17. Първият извод е, че в случай че желаете да спечелите избори, би трябвало да регистрирате претенденти. Вторият - ГЕРБ е единствената национална партия, ситуирана в цялата страна “, се обърна Тома Биков към Българска социалистическа партия.
„ ГЕРБ има сравним резултат с резултата от парламентарните избори. 13 кмета от 28 регистрирани. Неоснователно се приказва за боязън. Щяха да бъдат 28 спечелили от 28, в случай че бяхте прави “, разяснява депутатът.

„ Излъгахте, че са дописвани хора в Галиче. Дописани са 2-3 души. Излъгахте, че Вътрешна македонска революционна организация са първи в циганската махала, те имат по-малко гласове от вас там “, уточни Тома Биков.

„ Единствената партия, която се явява съперник на Движение за права и свободи в смесените региони, е ГЕРБ. Питам Българска социалистическа партия кой поддържат в случай, че нямат претенденти в тези региони “, съобщи депутатът и посочи, че ГЕРБ усилва поддръжката си в смесените региони.

„ Единственият публично приет от българския съд измамник е министър председателят и настоящият ръководител на Съвета на Европейски Съюз Бойко Методиев Борисов “, това сподели пък водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова от парламентарната естрада след декларацията на ГЕРБ, изчетена от Тома Биков.

„ Разбира се, всеки е свободен човек да каже отсам каквото е решил за добре. Предупреждаваме ви, че занапред нататък не три пъти, веднъж в случай че кажете, че „ Българска социалистическа партия за България “ лъже, ще ви припомня ред обстоятелства. Г-н ръководител, единственият публично приет от българския съд измамник, министър-председател, настоящ ръководител на Съвета на Европейски Съюз се споделя Бойко Методиев Борисов. Когато казвате, че „ Българска социалистическа партия за България “ лъже, апелирам да се придържате към обстоятелствата и решенията на българския съд “, сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

Зам.-председателят на Народно събрание Емил Христов съобщи, че няма такова решение на българския съд с такова определение и разяснява, че водачът на Българска социалистическа партия е нарушила правилника.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР