Шок и истински ужас - това може да се каже

...
Шок и истински ужас - това може да се каже
Коментари Харесай

Жестока драма: Разпада се любимият нос на Камелия, певицата е в несвяст! (СНИМКИ)

Шок и същински смут - това може да се каже (и отново ще е малко) за протичащото се с обичания орган на Камелия. А знаем, че от няколко години, откогато го оперира, това е носът й.

Въпреки че всички й се чудеха, а и още й се чудят на акъла, чалга дивата се реши на дърти години да се прави на чипоносо момиченце и да си реже обонятелния орган. Да, направи го при фамозен и потвърден в света експерт в Турция, само че уви - гаранция няма.

То великия Майкъл Джаксън, с който Ками не може да се мери и в сънищата, пострада злокобно от интервенциите на носа си, та какво да си приказваме за " елементарните " хора като нашенската певачка...

Камелия обмисля какви ограничения да вземе, с цел да се подложи на втора намеса, с цел да оправи провалите по първата и все още се пробва да прикрива ужаса с фотошоп, най-малко на фотосите. Но не може. И там си проличава, че има неща, които няма по какъв начин да бъдат скрити. Като това, че носът й е пред разпад, а по него, към ноздрите, кожата и станала безусловно кафява.

Да не приказваме, че Камелия все по-смешно напира да се прави на младолика и да прибавя по няколко филтъра върху лицето си на всяка фотография, само че нали хората ще я видят и онлайн. Особено в този момент, когато с Цветин и бебето им са на морето.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР