Шок! Ето коя е жената, отнела девствеността на Слави Трифонов

...
Шок! Ето коя е жената, отнела девствеността на Слави Трифонов
Коментари Харесай

Слави Трифонов избухна в мрежата за Нотр Дам СНИМКА

Шок! Ето коя е дамата, лишила девствеността на Слави Трифонов Ново ВИДЕО демонстрира кой може да е запалил "Нотр Дам "

Българската страна е подготвена да подкрепи възобновяване на катедралата „ Нотр дам дьо Пари “ - както с командироване на реставратори и живописци, по този начин и финансово. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов.

„ Парижката Света Богородица “ е освен френски знак, тя е знак и на европейската просвета, знак на християнството. Затова и болката е освен за французите, само че и за всички европейци. Съвсем разумно е българската страна да протегне ръка.

В това няма нищо неприятно. Лошото е, че тази ръка е протегната от страна, която остави личните си монументи на културата да тънат в съсипия. И го направи къде от безхаберие, къде от неначетеност и дивотия, къде от лакомия и корупция.

През юли предходната година в София горяха Царските конюшни, благосъстоятелност на Министерство на вътрешните работи и на още към 30 частни лица. До ден сегашен се води следствие имало ли е тенденциозен палеж. Знае се, че огънят е тръгнал от покрива на постройка, която по документи е на Министерство на вътрешните работи. Нищо чудно най-после да го отнесе Карлсон.

Освен това върви и дело за умишлена занемареност и за неизгодна договорка, при която 7 декара и половина терен от Царските конюшни са продадени на частна компания за 90 лева на квадратен метър.

Собствениците на Царските конюшни трябваше да получат наставление за възобновяване на постройките в достоверния им тип. За своя сметка. Това не се случи. Времето стигна единствено за краткотраен покрив, заплатен от налозите на софиянци.

Преди 2 години и половина в Пловдив горяха Тютюневите хранилища, които са монумент на културата. Помните – най-после го отнесе един клошар. А частните притежатели на Тютюневите хранилища бяха санкционирани с по 30 000 лв. от министъра на културата Вежди Рашидов. 2 години и половина след палежа, укрепени са единствено фасадите на складовете.

„ Нотр Дам ” е нашата история, нашата литература, част от нашата душа, място на всички наши велики събития, нашите епидемии, нашите войни, нашите освобождения, епицентър на нашия живот. Тържествено ви давам обещание довечера, че ще възстановим катедралата, всички дружно " Това са мощните думи на френския президент Макрон от нощес. Французите имат дух, имат страна и ще се оправят. Това е вън от подозрение.

А ние? Ние да не се вършим „ всички тука парле ву франсе “, като знаем, че сме си „ булгар, булгар “.

Източник: фейсбук и фрогнюз.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР