Шофьорка си навлече гнева заради паркиране. Жената спряла колата си

...
Шофьорка си навлече гнева заради паркиране. Жената спряла колата си
Коментари Харесай

Шофьорка получи предупреждение 2 в 1 заради ничие паркомясто СНИМКИ

Шофьорка си навлече гнева поради паркиране. Жената спряла колата си на улица, без да е заела нечие обозначено паркомясто или да запушва гараж. Въпреки това незнайно лице, евентуално живущ наоколо, е отправил цели две предизвестия. Не единствено вдигнатите чистачки, само че и записка с нецензурно обръщение.

Случката е от град Шумен.

„ Колега, идващия път, когато решиш да ме заплашваш, да ми вдигаш чистачките, и да ми оставяш послания на стъклото, първо се усмихни на /камерата/ видеорегистратора. Ако не си си купил парко място пред ул. " Владайско въстание " 182 не предявявай искания кой къде паркира. Нито съм спряла пред излаз, нито пред вход! Улицата е на всички! “ написа дамата.

„ Абсолютно същото ми направиха като стопирах там, при мен единствено нямаше обръщение, “ разяснява друга жителка.

„ Според вас, щом е толкоз елементарен, че да има искания за благосъстоятелност на платното за придвижване, можете ли да го изплашите с тв приемник?, “ чуди се мъж.

„ На мен ми подвигат чистачките и ми се карат, че си спирам пред гаража, а вие! И по комичното е, че пътя пред гаражите е частен и принадлежи на хората, които имат гаражи. А ми вършат проблем тези, които дори нямат право да стъпват на този път, “ оплака се друга жителка.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР