Шофьорка привлече внимание към себе си в социалната мрежа. Тя

...
Шофьорка привлече внимание към себе си в социалната мрежа. Тя
Коментари Харесай

Шофьорка с молба към велосипедистите: Не сте безсмъртни или с предимство навсякъде!

Шофьорка притегли внимание към себе си в обществената мрежа. Тя насочи зов към всички велосипедисти, видя Sofia24.bg . Ето какво написа дамата, публикуваме го без редакторска интервенция:

" Мили хора с колела, обръщам се към всички вас, с молбата да спазвате разпоредбите за каране, защото не сте безсмъртни или с преимущество на всички места. Слезте от колелото, огледайте се преди да преминете на отсрещния тротоар и чак тогава продължете.

Подавайте знак с ръка при ляв/десен завой и още веднъж погледнете преди маневрата. Забелязвам в последно време, че от ден на ден от вас хвърчат пред колите без да поглеждат и в множеството такива случаи стават произшествия ".

Естествено в мненията се породи спор. Ето какво пишат хората:

- " Всичко това го върша, само че водачите са нетолерантни! Не сте единствено вие на пътя, споделям го и като водач. Гледайте си в огледалата! " ;

- " За страдание множеството са подготвени да умрат с преимущество, само че не и да се отгледат. Малуметата си мислят, че някой им е задължен да ги пази " ;

- " А аз виждам, че водачите са станали некадърни не съблюдават ограничаване, не подават сигнал с мигач, карат и приказват по телефона... да не изреждам ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР