Шофьорка е блъснала куче в Сливен и е избягала, твърди

...
Шофьорка е блъснала куче в Сливен и е избягала, твърди
Коментари Харесай

Шофьорка прегази куче в Шумен и избяга

Шофьорка е блъснала куче в Сливен и е избягала, твърди жена, станала очевидец на случилото се.

Хелена Звездева споделя, че случаят е станал на 4-ти януари. Кучето било блъснато до пешеходна пътека в региона на магазин на огромна комерсиална верига.

Свидетелката твърди, че русокоса жена в сив автомобил е блъснала кучето.

" Бях съвсем до светофарите когато чух конфликт. Животинката стартира да вие от болежка ", прибавя Хелена.

Жената отбелязва още, че животното е попаднало под гумите на автомобила. Шофьорката понижила, зачудила се дали да спре и да слезе, само че уви - не го направила.

" Тя си го повлачи няколко секунди и продължи по пътя си. Не знам какво е станало. Дали животното е изскочило изведнъж, дали е била разсеяна или е карала бързо. Вбеси ме фактът, че госпожата не реагира. Как може да причиниш такава болежка онлайн създание и да не реагираш? ", написа Звездева в обществената мрежа Facebook.

След удара животното не е могло да се изправи на задните си крайници. Едва се добрало до края на пътя, легнало и почнало да трепери и скимти.

" Тук обаче е и мястото да изкажа признателност към Общински подслон “Тонка Петрова ”, гр. Шумен. Реагираха стремително и извънредно професионална на позвъняването ни. Хората само помолиха да изчакаме до момента в който дойдат да го приберат. Надявам се животното да се оправи. Със сигурност ще се погрижат. Отправям апел - карайте по-внимателно. И в случай че не дай боже се случи нещо такова, апелирам, проявете емпатия! Защото женицата ще си изпие кафето и денят й ще продължи, а ние има да го мислим ", приключва обявата си Хелена Звездева.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР