Шофьорите във Враца не си вземат поука от непрестанните оплаквания

...
Шофьорите във Враца не си вземат поука от непрестанните оплаквания
Коментари Харесай

Наглост! Бричка без номера гние в градинка във Враца

Шофьорите във Враца не си вземат поука от непрестанните недоволства на съгражданите си, които непрекъснато алармират в обществените мрежи и качват фотоси на всевъзможни безобразни паркирания. Но до момента в който в множеството случаи камерите на наблюдателните жители щракват някой лентяй, спрял колата си погрешно, с цел да си спести някоя крачка допълнително, други минават границата на наглостта. Зарязаните да гният коли по паркинги пред блокове са честа панорама, само че към този момент завладяват и зелените площи.
Поредният фотос на погрешно паркирали водачи е изработен в градинка в квартал 72 в града. На него се виждат два автомобила, спрени на тревата. Особено усещане обаче прави жълта „ Форд Фиеста “, която е без номера. По думите на създателя на фотографията, колата е зарязана от известно време да гние в зелените площи до жилищен блок.
Коментарът на създателя на фрагмента е повече от сладкодумен: „ Ше Ви предложа една фотография на едни, незнам кави са, селяне, селендури или ВИП врачанье!!! Тоа саджак на фотографията е от неколко дни в това положение, дека е спрел, краден ли е, извършаено ли е закононарушение с него или са прай на баровец!!! Какво образование ще даде на подрастващите?! “.
Публикацията на врачанина бързо набира известност, като по-голямата част от потребителите осъждат остро наглите водачи. Врачани се възмущават, че в по-голямата част от кварталите в града не е останала тревна повърхност, която да не е превърната в спонтанен паркинг. Хората молят от общината и полицията да вземат ограничения против наглите водачи, които унищожават зелените градинки и паркове в града.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР