Шофьорите в Бургаско за пореден път доказаха, че е трудно

...
Шофьорите в Бургаско за пореден път доказаха, че е трудно
Коментари Харесай

Шофьорите в Бургаско пак ужасно нагли: Ето колко пияни и надрусани зад волана задържаха само на Гергьовден

Шофьорите в Бургаско за следващ път потвърдиха, че е мъчно да се разчита на тях, като приказваме за съблюдаване на Закона за придвижване по пътищата. Най-честото нарушаване, несъмнено, е това, че след запой или приложимост на опиати, те нахално сядат зад кормилото, застрашавайки живота на останалите участници в придвижването, написа " Флагман ".

Този Гергьовден също не се размина без следващите попълнения в хрониката на безумието.

Навръх празника униформените от РУП-Несебър спрели за инспекция 22-годишния Н.Ж. от Стара Загора, който бил седнал зад кормилото на Фолксвагена си. Рутинната инспекция бързо се оказала освен това, откакто служителите на реда се усъмнили в държанието на лидера. Полевият тест за опиати посочил съществуване на канабис.

Малко по-късно – към 03:50 ч., в средецкото с. Светлина, униформените спрели за инспекция мотопед без регистрационен номер. Водачът му се оказал 20-годишният А.П. от с. Загорци, който яхнал мотора след сериозна почерпка. Дрегерът отчел 1,62 промила алкохол в кръвта му.

Около 14 ч. в карнобатското с. Невестино, чиновниците на РУП-Карнобат спрели за инспекция мотопед, ръководен от 54-годишния Р. А. Той бил във очевидно нетрезво положение – издало го държанието му на пътя. Полевият тест с дрегер отчел 1,6 промила.

15 минути след среднощ – към този момент де факто 7 май, служителите на реда от РУП-Несебър спрели за инспекция Аудито на 30-годишния Е. Р. от Добрич. След подозрение от страна на униформените, водачът бил изправен пред теста за опиати и пред дрегер. Показанията на уредите били безапелационни – лидерът седнал зад кормилото след кокаин и алкохол.

По четирите случая са формирани бързи полицейски производства. Водачите са арестувани за период до 24 часа.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР