Шофьорите, поели в трескавото пътуване за Деня на благодарността тази

...
Шофьорите, поели в трескавото пътуване за Деня на благодарността тази
Коментари Харесай

Това е най-евтиният Ден на благодарността за шофьорите от 2020 г. насам. Ето къде цените на бензина могат да се повишат след това.

Шофьорите, поели в трескавото пътешестване за Деня на благодарността тази година, имат едно нещо, за което да бъдат признателни: По-ниските цени на бензина.

В народен мащаб междинната цена на бензина доближи 3,27 $ за галон в четвъртък, според данни от автоклуб AAA. Междувременно данните в GasBuddy, услуга за следене на гориво, демонстрираха националната междинна цена от 3,24 $ за галон, отбелязвайки най-евтиния Деня на благодарността за водачите от 2020 година насам, сподели Патрик Де Хаан, началник на петролния разбор на GasBuddy, в четвъртък в обществените медии.

„ Докато милиони американци се приготвят да тръгнат на път за Деня на благодарността, националната междинна стойност отбелязва най-дългата си поредност от спадове от повече от година, достигайки девета поредна седмица, защото цените на бензина падат до най-ниското си равнище от януари “, сподели Де Хаан в понеделник в изказване.

съгласно AAA. Тези фактори биха могли да поддържат спад в цените на газа през останал...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР