Шофьорите на Škoda могат да се възползват от ново предложение

...
Шофьорите на Škoda могат да се възползват от ново предложение
Коментари Харесай

Skoda предлага повече свързаност с предложения, базирани на местоположение

Шофьорите на Škoda могат да се възползват от ново предложение за съгласуваност: те могат да изискат основани на местоположението услуги посредством информационно-развлекателната система на автомобила си, като да вземем за пример място за паркиране с отстъпка, гратис пиво на идната спирка за гориво или отстъпка за автомивка. Тези купони могат да бъдат резервирани " просто мъдро " непосредствено посредством системата за инфотейнмънт на автомобила.

Skoda показа сполучливо услугата през декември 2020 година на вътрешния си пазар в Чехия. В Германия услугата към този момент се популяризира навсякъде и е налична за към 180 000 автомобила от разнообразни серии модели, като гамата непрестанно се уголемява. Skoda употребява платформата 4.screen за работа в мрежа сред компании и клиенти.

Мартин Ян, член на борда на Skoda Auto за продажби и маркетинг, споделя - „ Днес цифровите услуги в автомобила са по-важни от всеки път. Радваме се, че имаме умел сътрудник с огромна мрежа и одобрена технология на наша страна в лицето на 4.screen. С въвеждането на нашите услуги, основани на местонахождение, водачите на Skoda ще се възползват от голям брой атрактивни оферти. "

Офертите дават отговор на всекидневието на потребителя, настоящото състояние на автомобила или настоящата обстановка на шофиране. Ако оставащият пробег е невисок да вземем за пример, системата за информация и развлечения демонстрира бензиностанции наоколо, както и самостоятелни отстъпки. По същия принцип водачите на Skoda могат да се възползват от атрактивни специфични условия в супермаркети, хотели, заведения за хранене и автомивки, както и от голям брой други сътрудници.

Необходимо е за задачата наичието на някоя информационно-развлекателна система като Bolero, Amundsen или Columbus. Съответните коли с нея могат получат актуализация на софтуера " по въздуха ". Менюто на информационно-развлекателната система включва „ Оферти “. За да може да употребява динамичните услуги в действително време, лидерът би трябвало първо да се съгласи с потреблението на персоналната му информация. След това ще се появи селекция от настоящи ваучери. Това може да са предложения за отстъпки за локални супермаркети, гратис кафе на най-близката бензиностанция или по-евтина автомивка.

Практичността - потребителят получава предложения наоколо до местоположението си, които го интересуват в настоящата обстановка. Преди идно прекъсване за зареждане системата демонстрира преференциално талони от бензиностанции и сервизни зони. След като лидерът избере оферта, автомобилът му изпраща съответния ваучер по имейл и при поискване направлява непосредствено до адреса на съответния магазин.

Реномирани компании от всевъзможен размер към този момент употребяват платформата 4.screen, с цел да се популяризират със специфични предложения. Портфолиото в Германия включва марки като хотелската група Accor, която дава опция на водачите на Skoda да се възползват от отстъпка от 10 % в 200 участващи в нея хотела. Тъй като специфичните предложения са лимитирани във времето и постоянно се прибавят нови, коства си постоянно да проверявате информационно-развлекателната си система.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР