Шофьорите могат да видят превозните си средства закрепени и да

...
Шофьорите могат да видят превозните си средства закрепени и да
Коментари Харесай

Шофьорите издават предупреждение, тъй като голяма грешка може да ви наложи глоба от £1000 и колата ви да бъде закопчана

Шофьорите могат да видят транспортните си средства закрепени и да се изправят пред санкция от £1000, в случай че не съумеят да създадат тази елементарна администраторска инспекция.

Автомобилните специалисти в Motor Match предизвестяват, че в случай че бъдете хванати да шофирате без застраховка, може да понесете огромни наказания. В Обединеното кралство е срещу закона да се кара по публични пътища без най-малко застраховка на автомобил на трета страна. Този вид застраховка ще ви покрие, в случай че бъдете счетени за виновни за пътно произшествие, което предизвиква пострадвания на други или вреди на тяхното имущество.

Ако шофирате незастрахована кола, може да получите санкция от £100 от DVLA, евентуална закрепена глоба от £300 от полицията и в случай че казусът стигне до съда, санкцията може да доближи £1000. Полицията и локалният съвет могат също по този начин да слагат скоби или да накарат колите да бъдат изтеглени, в случай че притежателите им не са платили налог или застраховка. Дори в случай че самата кола е застрахована, към момента можете да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР