Шофьорите, които обслужват линия № 18 на фирма Автотранс -

...
Шофьорите, които обслужват линия № 18 на фирма Автотранс -
Коментари Харесай

Върнаха раница с документи, забравени в рейса

Шофьорите, които обслужват линия № 18 на компания " Автотранс - Чолаков " на инж. Димитър Чолаков, направиха всичко допустимо, с цел да върнат раницата с документите на пасажера. За случката описа самият препатил пасажер Руслан Стефанов.

" На 5 декември сред 17 и 17,15 часа слязох от рейс № 18 и по-късно разбрах, че съм не запомнил в бързината раница с документи и персонални движимости от огромна значимост за мен. За мен това беше кошмарно преживяване. Съобразих, че е допустимо да се свържа с диспечер и зачаках идващия рейс от линия №18 с вярата да получа телефон за връзка. Всички водачи и кондуктори, които разпитвах, бяха доста човечни и дружелюбни. Дадоха ми телефон за връзка и обясниха кой тъкмо рейс да очаквам. Около 19 часа на спирката, където чаках, дойде рейсът с регистрационен номер 1105 и ми върнаха раницата. От наслада даже пропуснах да ги попитам най-малко за имената им ", разказа случката Руслан Стефанов.

Пътникът е изпратил писмо и до шефа на компанията Димитър Чолаков, в което моли водачът и кондукторът да бъдат поощрени за човечността.
тагове раница документи рейс пътник
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР