Шофьорите, които използват технологията интелигентен ключ“, получиха строго предупреждение, че

...
Шофьорите, които използват технологията интелигентен ключ“, получиха строго предупреждение, че
Коментари Харесай

Предупреждение за „интелигентни ключове“ за шофьори, тъй като устройствата предизвикват нова вълна от кражби на автомобили

Шофьорите, които употребяват технологията „ образован ключ “, получиха строго предизвестие, че устройствата подхранват нова вълна от обири на коли, съгласно последните отчети.

Твърди се, че автомобилната промишленост е била предизвестена, че транспортните средства без ключ са изложени на риск преди 10 години. Експерти настояват, че автоматизираните системи, които отключват коли с „ умни ключове “, са довели до обезпокоително нарастване на кражбите на коли – в този момент най-високото им равнище от десетилетие. Стивън Мейсън, юрист, профилиран в електронни доказателства и прихващане на връзки, в Computer Law and Security Review през април 2012 година, сподели: „ Имаше равнодушие и незнание от страна на автомобилната промишленост, която не искаше да заплати цената за подобаваща сигурност. Сега имаме съвременни коли с най-новите технологии и притежателите би трябвало да слагат старомодни ключалки на кормилото, с цел да ги предпазят от кражба. "

Асоциацията на производителите и търговците на автомо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР