Шофьорите да избягват преминаването по Коматевско шосе при кръстовището с

...
Шофьорите да избягват преминаването по Коматевско шосе при кръстовището с
Коментари Харесай

ВиК ремонт затапи възлово кръстовище в Кючука, избягвайте го...

Шофьорите да заобикалят прекосяването по Коматевско шосе при кръстовището с бул. „ Никола Вапцаров” и да търсят обходни направления, в случай че това е допустимо.

Тази рекомендация насочат към жители строителите, които от няколко дни сменят тръбопровод тъкмо при пресичането на двата булеварда. Ремонтът се прави от В и К – ЕООД, както „ Марица” писа.



Двама полицейски чиновници контролират трафика на кръстовището. Бригадата работи в последния сектор, а за колите е оставен стеснен проход в посока Коматевския възел.

Автомобилите се движат със скоростта на костенурка като през улей. Дълги колони се редят на Коматевско шосе и по южното платно на бул. „ Никола Вапцаров”.



Трафикът се прави по южното платно на бул. „ Никола Вапцаров”, където са направени два коридора. Те са разграничени със сигнална лента. Движението по това платно е в двете посоки, защото северното платно на същия бул. е затворено в сектора от Коматевско шосе до първия светофар при пресечката с ул. „ Константин Геров”.

Още преди седмица от община Пловдив предизвестиха, че ремонтът ще продължи до края на септември.



По-голямата част от работата на кръстовището е свършена. Новите тръби са инсталирани в платното в посока " Коматево ", а в противоположното направление - към надлеза - са на край.

Предстои промяна на водопровода и в правата на бул. " Никола Вапцаров ". Ще се работи в северното платно сред Коматевско шосе и ул. " Константин Геров ". Движението по южното платно - към кино " Тракия " - ще бъде в двете посоки.

Снимки от Наташа Манева

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР