Шофьорите биха казали, че са доста уверени, когато става въпрос

...
Шофьорите биха казали, че са доста уверени, когато става въпрос
Коментари Харесай

Хората едва сега осъзнават, че са използвали кръгови кръстовища погрешно

Шофьорите биха споделили, че са много уверени, когато става въпрос за познаване на разпоредбите за придвижване по пътищата - само че доста едвам в този момент осъзнават, че са употребявали кръгови придвижвания неправилно.

Когато се учим да караме, всички си спомняме чистата суматоха, която преминаваше през телата ни, когато забелязахме, че идва кръгово кръстовище, само че след доста извършения, те се трансформират в полуда.

Те могат да бъдат едно от най-често срещаните места, където да получите звуков сигнал. С всички ленти и като се уверите, че сте в вярната, слизате на верния излаз и чакате точното време да излезете, всички сме били там, когато не е напълно по проект и тревогата, която може донеси. Но хората едвам в този момент осъзнават „ верния “ метод за потребление на кръгово придвижване.

Много хора ще знаят, че съгласно Правилника за придвижване по пътищата, когато вземете първия излаз наляво, той гласи, че в случай че някои знаци или маркировки не демонстрират друго, би трябвало да сигнализирате наляво и да се при...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР