Шофьори и мотористи успяха да притеснят своите съграждани в Пловдив.

...
Шофьори и мотористи успяха да притеснят своите съграждани в Пловдив.
Коментари Харесай

Гонки на пътя вбесиха пловдивчанка, предложи крути мерки

Шофьори и мотористи съумяха да притеснят своите съграждани в Пловдив. Жена твърди, че гонки тормозят локалните по улиците под тепетата. Мариана Г. отбелязва, че обичаните трасета на " състезателите " са общоизвестни. Тя прибавя, че това са някои от необятните и прави булеварди в Пловдив - бул. " Менделеев ", Цариградско шосе и други

" Аман към този момент от тия гонки! Вероятно са млади момчета, нека някое от тях не почерни майка си ", разяснява тя.

Жената разказва и самобитни ограничения, с които да се придотвратят сходни действия. Мариела Г. счита, че благодарение на легнали служители на реда по булевардите може да се управлява безрасъдното шофиране.

" Легнали служители на реда по бул. " Менделеев " най-малко на 4-5 точки може да се сложат, на " Цариградско " - също. Пешеходните пътеки да са на вдигнато равнище, на светофарите да се сложат от тези кръгли грапавини за понижаване на скоростта ", изброява тя.

" Все ще има метод да се спре тази полуда ", заключава дамата.

Вижте цялата обява на Мариана Г., споделена във Фейсбук.

" Аман към този момент от тия гонки! Вероятно са млади момчета, нека някое от тях не почерни майка си.
Всички знаем къде се вършат тези безумия. Полицията не взема никакви ограничения, не че не ги знае местата... Знам, че не зависи и от Общината. Но най-малко да се случат някакви дейности.
Легнали служители на реда по бул. " Менделеев ", най-малко на 4-5 точки може да се сложат, на " Цариградско " - също. Пешеходните пътеки да са на вдигнато равнище, на светофарите да се сложат от тези кръгли грапавини за понижаване на скоростта. Все ще има метод да се спре тази полуда.

Чист шанс е, че до момента няма жертви. И не е ли по-добре да се обезопасят булевардите в точния момент, вместо след време да се вайкаме и отново да замитаме казуса? "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР