„Той обърка:“ Брат на шофьор, уловен на видео да прави понички, минавайки през тълпата, го защитава

...
Шофьорът, заподозрян в правене на понички по средата на кръстовище,
Коментари Харесай

Шофьорът, заподозрян в правене на понички по средата на кръстовище, преди да бърка през група хора, сега иска да се извини.

Семейството на заподозрения каза на Майкъл Сейдън от Канал 2, че са наели адвокат и че не са имали представа какво се е случило, докато не са видели видео на инцидента в социалните медии.

Полицията казва, че видеото показва, че Кевин ДаСилва е бил зад волана на своя черен пикап Ford F-150, изпълнявайки понички по средата на 17-та улица и Northside Drive в Атланта, когато се е блъснал в група зяпачи.

[ ИЗТЕГЛЯНЕ: ]

Катастрофата доведе до обвинения в углавно престъпление срещу DaSilva.

Според клетвена декларация при арест, катастрофата е ранила няколко души, включително Виктор Гонзалес Лагос, който е получил счупен крак.

Сейдън говори с мъж във вторник, който се идентифицира като брат на DaSilva, който се казва само Джо.

„Той е добро дете. Той се обърка. Всеки има бъркотия - каза Джо. „Той съжалява за всичко, което се случи. Той наистина се извинява.“

АКТУАЛНИ ИСТОРИИ:

Улични поглъщания и състезания в Атланта метрото не са нищо ново.

Channel 2 Action News наскоро съобщи как метрото в Атланта се е превърнало в една от най-популярните дестинации в страната за този вид престъпна дейност.

Щатски законодатели и от двете страни от пътеката са работили заедно, за да приемат по-строги закони, но очевидно не правят достатъчно, за да спрат тези престъпления.

Братът на DaSilva каза на Seiden, че повече подробности за инцидента ще излязат през следващите дни , но не пожела да уточни какви са те.

ДРУГИ НОВИНИ:



< br>

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР