Шофьорът, за чиято кола се твърди, че e ударила автомобила

...
Шофьорът, за чиято кола се твърди, че e ударила автомобила
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за смъртта на принцеса Даяна

Шофьорът, за чиято кола се твърди, че e блъснала автомобила на принцеса Даяна секунди преди съдбовния удар в парижки тунел, направи сензационни разкрития, свързани с следствието. В извънредно изявление Ле Ван Танх, който е родом от Виетнам, проговаря за пръв път по отношение на изказванията, че неговият „ Фиат Уно “ е блъснал „ Мерцедес “-а на Принцесата на народа, оповестява „ Дейли Стар “, представен от Блиц. Той уточни, че когато английски служители на реда го повикали във Англия, с цел да даде показания за злополуката, някои френски офицери му споделили: „ Не върви там “.

Принцеса Даяна умря, откакто колата ѝ се удари в дирек на тунел в Париж на 31 август 1997 година. Загинаха също годеникът ѝ Доди Ал Файед и водачът Хенри Пол. Единственият оживял е Тревър Рийс-Джоунс – охранителят на Даяна, който е тежко ранен.

През 2006 година бащата на Ван Танх съобщи, че в деня на злополуката синът му си е поправил и пребоядисал колата. Според проверяващи, това може да значи, че е имало конфликт сред нея и автомобила на Даяна. По това време 22-годишният Ван Танх е бил водач на такси. Той е разпитван от френски служители на реда, откакто били открити следи от багра по колата му, която била същата като тази на „ Мерцедес “-а.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР