Шофьорът, убил при катастрофа на столичния булевард Сливница“ двама млади,

...
Шофьорът, убил при катастрофа на столичния булевард Сливница“ двама млади,
Коментари Харесай

След като беше освободен: Говори Адриан, който блъсна и уби Ани и Явор на бул. Сливница

Шофьорът, умъртвил при злополука на столичния бул. " Сливница “ двама млади, с първи коментар за случая. Припомняме, че нещастието се разигра преди месеци и разбуни духовете в обществото. 

" Съболезнования изричам, в действителност скърбя, не съм желал. Съжалявам, че лиших нещо толкоз скъпо, в действителност се разкайвам за това, което стана и скърбя. Като се върна към това, което се случи, то беше като жив призрачен сън, не знам, не знам, не желая да се връщам там, само че това, което си припомням е, че не видях никой преди конфликта и всичко изведнъж се случи “, сподели Адриан Антонов пред bTV.

Той е пуснат на независимост с мярка подписка, оповестиха от Софийския градски съд. Това е станало на четвърти юли, а съдът е изменил мярката му, тъй като младежът е упрекнат за закононарушение по несъобразителност, за което по закон не може да бъде арестуван за повече от два месеца.

Адвокат Димитър Марковски изясни за какво Адриан е на независимост.

" Приближи съвсем оптималният период, който той по закон може да бъде арестуван. Така че претекстовете на съда бяха еднопосочни. Отделно от това прокуратурата не стачкува неговото освобождение, което в тази обстановка беше безусловно юридически обикновено. Законът е приел, че това е допустимо за оптималния период на задържане.  Това значи, че става въпрос за един закономерен правосъден акт “, разясни той.

Марковски разяснява и използването на алкохол от пешеходците, което е част от делото.

" Според мен това въздейства върху събитията от въпросната вечер. Юридическото отражение по този въпрос е обвързвано с това, че всеки пешеходец, който използва алкохол  - това се отразява на неговата съгласуваност, на неговите качества да възприема. Аз не споделям, че те са отговорни, споделям друго – споделям, че постоянно законодателят взима под внимание и държанието на пешеходците, които са участници в придвижването “, съобщи Марковски.

Припомняме, че лидерът е карал с 50 км в час над допустимото, а починалите младежи са пресичали на пешеходна пътека. 

Именно за нея адв. Марковски разяснява, че постоянно всеки пешеходец би трябвало да се огледа за пътната конюнктура.

" Тя не е негово безусловно право ( пешеходната пътека - бел. ред.) “, сподели той. 

На мястото на злополуката и тази заран има събрани хора, които живеят в квартала. Те упорстват за правдивост по случая с Ани и Явор. 

Представиха и данни по какъв начин кола е предходна измежду бял ден в града със 167 км/ч. 

На първи септември се провежда и нов народен митинг пред Народното събрание.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР